Naam                                           Susanne van Zijp- van den Blink
Geboortedatum 07-10-68
Hobby's Zowel mijn werk als het turnen en turnles geven zijn mijn grootste hobby's daarnaast werk ik met mooi weer graag in de tuin en lees ik graag een boek.
Ik geef les bij WIK aan De recreatie jongens groep en de meisjes recreatie van 4 tot en met 7 jaar.
Ik geef les bij WIK sinds 01-08-09
Wat ik het leukste vind aan lesgeven Ik vind het leuk om ieder kind op zijn of haar niveau te stimuleren en vind het mooi als ik ze dan vooruit zie gaan.
Leukste toestel(len) Brug is mijn favoriet en de balk komt op een goede tweede plek.
Heb je zelf geturnd? Van - tot welke leeftijd? Vroeger heb ik zelf ook bij WIK geturnd van mijn 7de tot 17de jaar en een jaar of 6 geleden heb ik dankzij mijn oudste dochter en Barbara de draad weer opgepakt.
Heb je naast het lesgeven nog een andere baan? Ik ben al 27 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste waarvan de laatste 2 jaar in mijn eigen salon.
Favoriete sport naast turnen Eigenlijk vind ik turnen echt de allerleukste sport, ik heb van alles gedaan aan conditietraining, steps, faerobics, tae bo, ballet training, hardlopen maar niets is zo veelzijdig en afwisselend als turnen.
Sport je zelf ? Zo ja, welke sport? Ik turn zelf nog steeds een beetje, daarnaast doe ik aan hardlopen.
Idool/inspiratiebron Wat betreft het turnen: mijn dochter Sophie. Die is zo heerlijk sportief en enthousiast en we dagen elkaar regelmatig uit in het leren van nieuwe dingen.
Hoogtepunt bij WIK in het seizoen 2014/2015 De springwedstrijd in juni die bij ons georganiseerd is. Ten eerste de groepen die allemaal zo hun best hebben gedaan en mooie resultaten hebben laten zien maar ook de organisatie die we met slechts een handjevol vrijwilligers toch maar weer voor elkaar krijgen.
Wat zou je volgend seizoen willen bij WIK? Natuurlijk heel veel nieuwe enthousiaste leden van alle leeftijden en ik zou graag meer betrokkenheid van ouders buiten de lesuren om zien. Wij zijn tenslotte een vereniging en moeten het met zijn allen doen!
Mijn beste turntip Twee cliché's: Oefening baart kunst en natuurlijk WILLEN IS KUNNEN! Ik zeg altijd je hoofd is de baas en je lijf moet daar naar luisteren.
Wat ik verder wil vertellen Ik vind het nooit zo belangrijk of je goed kan turnen of wat minder goed, dat je er plezier in hebt is wat telt!