Dreumes- en peuterles (1-4 jaar + ouder/verzorger)

2

Vanaf het moment dat het kind kan lopen, wordt de wereld een stuk groter. Het kind wil nu de wereld gaan verkennen, maar voelt zich nog niet veilig genoeg om dit zonder zijn vader of moeder te doen. Dreumes- en peuterles richt zich juist op deze peuterfase. De lessen bestaan uit samen rennen, huppelen, springen, kruipen en veel andere spelvormen. Ook gaan de peuters klimmen, diepspringen, over banken lopen, slootje springen en nog veel meer. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een ouder, dit kan de vader, moeder, opa, oma of oppas zijn. Dreumes- en peuterles is een gezellig en sportief uurtje waarbij de nadruk ligt op het hebben van plezier met vader of moeder, opa of oma, of oppas. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen: wat thuis niet altijd kan of mag, is wél mogelijk in de gymzaal.

Kom vrijblijvend een keer langs om te kijken of het iets is voor uw kind. Uw kind kan altijd een gratis proefles meedoen. Het is geen probleem als je halverwege het seizoen mee komt doen en natuurlijk mag je ook je vriendje of vriendinnetje meenemen.

Aanmelden voor een proefles is niet nodig. Voor meer informatie en vragen neem je contact op met het leidingteam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot ziens in één van de lessen!

2

3

2

2

2

2

2

 

 Kidsgym (4-6 jaar)

Kidsgym richt zich op het ontwikkelen van verschillende delen van de motoriek. Alle basisvormen van bewegen (klimmen en klauteren, lopen, springen, gooien en vangen, balanceren) komen aan bod, waardoor een brede ontwikkeling wordt gestimuleerd. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals banken, touwen, kussens, ballen, klimrek. Maar ook wordt er gebruik gemaakt van turntoestellen, zoals balk, rekstok, brug en trampoline. Daarnaast is er veel aandacht voor samenwerken en spelletjes, en natuurlijk staat het plezier in bewegen voorop.

Alle grondvormen van bewegen zoals klimmen, klauteren, rennen en huppelen zijn ideale manieren om de lichamelijke ontwikkeling van uw kind te bevorderen. Hierbij leren ze bijvoorbeeld het inschatten van afstand, diepte en hoogte. Samen spelen, doen en durven, nieuwe bewegingen leren en het stimuleren van de sociale ontwikkeling van uw kind staan centraal in deze lessen. In de gymzaal raken de kinderen langzaam vertrouwd met de diverse toestellen en spelmaterialen die in de zaal aanwezig zijn. Deze basis is niet alleen goed voor het turnen, maar ook als voorbereiding op andere sporten. De lessen van WIK zijn zeer gevarieerd waardoor kinderen iedere week op een speelse manier nieuwe bewegingen en toestellen leren ontdekken.

Kom vrijblijvend een keer langs om te kijken of het iets is voor uw kind. Uw kind kan altijd een gratis proefles meedoen. Het is geen probleem als je halverwege het seizoen mee komt doen en natuurlijk mag je ook je vriendje of vriendinnetje meenemen.

Aanmelden voor een proefles is niet nodig. Voor meer informatie en vragen neem je contact op met het leidingteam: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot ziens op één van de lessen!

 

2

2

2

2

2

10