Op zaterdag 10 juni j.l. werden in Oostvoorne de springwedstrijden gehouden voor de recreatiegroepen. Op de lange mat, kast met plank of plankoline, minitrampoline, kast met minitrampoline en de tumblingbaan lieten de groepen hun oefeningen zien. Bij deze wedstrijd gaat het om de prestatie van de hele groep.

Vrijdag 23 juni vonden in sporthal de Meander de R.O.T. springwedstrijden plaats. R.O.T. staat voor de drie dorpen van Westvoorne: Rockanje, Oostvoorne en Tinte. De wedstrijd kwam tot stand door de samenwerking van de drie gymnastiekverenigingen van Westvoorne: RTC uit Rockanje, WIK uit Oostvoorne en ODI uit Tinte.

Op zaterdag 15 april hadden de meisjes recreatie de prima vista wedstrijd. Bij deze wedstrijd wordt de oefening twee keer voorgedaan, deze keer door selectieturnsters van AGVG Spijkenisse (de vereniging die ook de wedstrijd organiseerde), waarna de wedstrijdturnsters de oefening na mochten doen.

Klik hier om de eerste nieuwsbrief van 2017 te bekijken!

Klik hier voor de uitslagen 

Klik hier voor de foto's

Een geslaagde turncompetitie voor WIK met maar liefst 14 medailles en twee eilandenkampioenen: Karlijn van Woerkom en Savanna Dubbeling!

Klik hier voor de uitslagen

Klik hier voor de foto's

Zaterdag 29 oktober vond de eerste turncompetitie plaats voor de meisjes recreatie (keuzeoefenstof) en de meisjes selectie. Er werd hard gestreden om de medailles.