8 medailles voor WIK!
De concentratie is op de gezichten af te lezen. De jonge turners en turnsters halen eens diep adem en maken hun sprongen.

Een bronzen medaille voor Namgen!!

 

Op zaterdag om 17.30 uur waren de pupillen 2 aan de beurt. Floor, Kyra, Lisa en Sylvia hadden er veel zin in. Ze begonnen op vloer. De meiden waren toch wel wat zenuwachtig maar ze hebben geen fouten gemaakt.

Op zaterdag 11 april deden 14 turnsters van gymnastiekvereniging WIK-Oostvoorne mee aan de Prima Vista wedstrijd in Rockanje. Bij deze wedstrijd wordt er op de dag zelf een oefening voorgedaan en de deelnemers moeten deze oefening zo goed mogelijk nadoen

Afgelopen zaterdag werd de laatste turncompetitie gehouden voor de jongste recreatiemeisjes en alle selectie- en recreatiejongens.

Zaterdag 13 december vonden in Hellevoetsluis de toestelfinales voor de selectieturners/turnsters en oudste recreatieturnsters plaats.

Afgelopen november bestond gymnastiekvereniging W.I.K. Oostvoorne precies 90 jaar. Een mooi moment om op zoek te gaan naar nieuwe turnpakjes voor de recreatiemeisjes.