Op zaterdag 10 juni j.l. werden in Oostvoorne de springwedstrijden gehouden voor de recreatiegroepen. Op de lange mat, kast met plank of plankoline, minitrampoline, kast met minitrampoline en de tumblingbaan lieten de groepen hun oefeningen zien. Bij deze wedstrijd gaat het om de prestatie van de hele groep.

Namens gymnastiekvereniging WIK Oostvoorne deden 3 groepen mee, waarvan twee jeugdgroepen en 1 juniorenteam.

De eerste jeugdgroep deed mee in de categorie 8 t/m 10 jaar. Dit was een gecombineerde groep met meiden van G.V. Holle Mare. Het groepje bestond uit: Tess Veldheer, Eva Hoos, Senna ’t Hart, Nicola ’t Hart, Louise van Amstel, Anjali Feenstra, Sanna Weps, Michelle Reitsema, Sammy van Soelen. Deze groep liet prachtige sprongen zien, zoals hurksprongen en spreidsprongen. Voor veel van deze deelnemers was dit zelfs de eerste wedstrijd. Ze deden erg hun best, maar vielen helaas niet in de prijzen.

De tweede jeugdgroep deed mee in de categorie 11 t/m 13 jaar. In deze groepen deden mee: Iris de Pijper, Claudia Boutkam, Maaike van Dam, Benthe Meenderink, Jill van Dam en Danaya Esseboom. Ook dit groepje deed het fantastisch. In hun categorie wonnen ze maar liefst 2 medailles. Bij de trampoline een 2de prijs en bij kast met plankoline zelfs een gouden medaillle. Een knappe prestatie van deze groep, want de concurrentie was erg sterk.

In de middag was het de beurt aan de junioren en de senioren. WIK deed in deze leeftijdsgroep met één groep mee. In deze groep zaten Karlijn van Woerkom, Blijke Bleeksma, Senna Lobs, Caitlin Nachtergaele, Mirabai Feenstra, Elise Sharbanoei. Deze meiden hebben al wat meer wedstrijdervaring en dat was te zien, want het zag er keurig uit. Bij het onderdeel trampoline met pegasus wonnen ze een gouden medaille.

Alle deelnemers kunnen terugkijken op een leuke wedstrijd met zeer goede resultaten!

springwedstrijd1    springwedstrijd gemengdteam

springwedstrijd2