Op zaterdag 15 april hadden de meisjes recreatie de prima vista wedstrijd. Bij deze wedstrijd wordt de oefening twee keer voorgedaan, deze keer door selectieturnsters van AGVG Spijkenisse (de vereniging die ook de wedstrijd organiseerde), waarna de wedstrijdturnsters de oefening na mochten doen.

Als eersten waren Tess, Moon en Mara aan de beurt, ze hebben mooie oefeningen laten zien met hier en daar een paar kleine foutjes. Mara behaalde met haar zesde plaats zelfs een medaille, Tess eindigde op de 18e plaats en Moon werd 26ste van de 41 deelneemsters.

Hierna mochten Danaya en Louise hun mooiste oefeningen laten zien. Danaya deed het zo goed dat ze gedeelde tweede werd en dus een zilveren medaille kreeg. Ook Louise heeft het keurig gedaan, zij werd 10e.

Vervolgens was het de beurt aan Sanna en Kiki, het was voor allebei de eerste wedstrijd, ze waren een beetje zenuwachtig, maar ze hebben het super gedaan. Helaas geen medailles voor de meisjes van WIK in deze categorie, Sanna behaalde wel een keurige 9e plaats.

In de laatste ronde mochten Chantal, Jill en Eline eindelijk hun wedstrijd turnen. Ze hebben hartstikke goed hun best gedaan maar de punten waren jammer genoeg niet hoog genoeg voor en plaats op het podium. Al met al was het een zeer geslaagde dag.

primavista5 primavista1

primavista6   primavista2   primavista4