Klik hier voor de uitslagen 

Klik hier voor de foto's

Een geslaagde turncompetitie voor WIK met maar liefst 14 medailles en twee eilandenkampioenen: Karlijn van Woerkom en Savanna Dubbeling!

De WIK’ers hebben het goed gedaan de afgelopen maanden. Dit jaar kon iedere deelnemer twee wedstrijden turnen. Deze wedstrijden vonden voor een aantal dames plaats op 29 oktober en  19 november en voor een aantal dames en de heren op 5 en 26 november. De dames (selectie en keuzeoefenstof recreatie) en de heren (selectie) konden bij plaatsing ook nog toestelfinales turnen op 10 december.

Op de turncompetitie zijn maar liefst drie bronzen medailles, twee zilveren medailles en drie gouden medailles gewonnen. Lizz Robertus, Namngen Wanankhang en Floor van Reek wonnen brons, Savanna Dubbeling en Danaya Esseboom wonnen zilver en Savanna Dubbeling en Karlijn van Woerkom (2x) wonnen goud.

Karlijn van Woerkom en Savanna Dubbeling hadden beiden de hoogste score van twee wedstrijden bij elkaar en zijn eilandenkampioen geworden in hun categorie!

Om de toestelfinales te bereiken moest je je plaatsen bij de beste turn(st)ers per toestel. Dit lukte Xana Twigt, Savanna Dubbeling, Roos Poldervaart, Linda Groeneveld, Namngen Wanankhang, Floor van Reek, Kyra Hagen, Blijke Bleeksma, Sophie van Zijp, Julia Hoffmann en Karlijn van Woerkom. Zij mochten allemaal minimaal 1 toestelfinale turnen. Het eindresultaat mocht er zijn: maar liefst vijf gouden medailles en een zilveren medaille op de toestelfinales!

Karlijn van Woerkom mag zichzelf na deze turncompetitie ook wel de koningin van het goud noemen. Zij won maar liefst vijf keer een gouden medaille deze turncompetitie; twee keer in de meerkamp en een gouden plak op sprong sprong, brug én balk tijdens de toestelfinale. Wauw!

Ook de WIK’ers die geen medaille hebben gewonnen, kunnen trots zijn op zichzelf en hun clubgenoten. Jullie hebben elkaar aangemoedigd, laten zien wat jullie kunnen en hopelijk ook nog wat geleerd! Petje af!  De leden van het bestuur bestuur en de trainers van WIK zijn trots op jullie.