clubactie

Dit jaar doet WIK weer mee met de Grote Clubactie. Hierbij hebben wij jullie hulp nodig. Door loten te verkopen voor WIK aan je vader, moeder, familie, vrienden, buren enz. kunnen wij nieuwe materialen en toestellen aanschaffen voor in de lessen. Het verkoopboekje s.v.p. vóór 31 oktober 2015 inleveren bij de leiding, maar eerder mag natuurlijk ook. Er is een verrassing…..

voor iedereen die het verkoopboekje inlevert en er zijn prijzen voor diegene die de meeste loten verkopen. Wij zijn benieuwd J

Als het goed is hebben jullie in de lessen het verkoopboekje ontvangen, heb je dit gemist dan kun je een verkoopboekje vragen aan de leiding. Een lot van de Grote Clubactie kost €3,00 en hiervan gaat €2,40 naar WIK. De verkoop van de loten mag op zaterdag 19 september beginnen. Er hoeft niet betaald te worden, de loten worden verkocht via een éénmalige machtiging. In plaats van een papieren lot ontvangt de koper een bankafschrift met hierop het lotnummer. Let er goed op dat de naam, het IBAN nummer en de handtekening duidelijk zijn ingevuld. Wij zien jullie verkoopboekjes graag terug vóór 31 oktober 2015 bij de leiding, maar eerder mag natuurlijk ook.

De trekking van de Grote Clubactie is op 10 december 2015.

Veel succes namens bestuur en leiding. Jullie zijn toppers! Alvast bedankt voor jullie  hulp!