aroundtheworldkleinDe uitvoering net voor de zomervakantie hebben wij helaas af moeten lasten doordat het te warm was buiten en in de sporthal. Het goede nieuws is dat er een nieuwe datum is vastgesteld op zondagmiddag 20 september 2015.

Locatie: Sporthal Meander, inloop vanaf 14:30 uur, start uitvoering 15:00 uur, einde 17:30 uur. Entree kinderen gratis, volwassenen €3,00.
Meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoals bij iedere vereniging het geval is, wordt ook bij WIK met vrijwilligers gewerkt. Vrijwilligers die op beperkte tijdstippen hand- en spandiensten verrichten of nauwer bij het verenigingsgebeuren betrokken zijn.

 

Om wedstrijden mogelijk te maken zijn er voldoende juryleden nodig. Zo is iedere deelnemende vereniging per wedstrijd verplicht minimaal één of soms twee juryleden op te geven.

 

Ben jij 6 jaar of ouder? Dan mag je mee naar de Springdag op 22 oktober 2015 in Sommelsdijk. Het vervoer wordt geregeld en we gaan zwemmen, bowlen, klimmen, tokkelen en natuurlijk turnen. Inschrijven kan tot uiterlijk 25 september.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier klik hier.

De Tuco is een leuke en sportieve turnwedstrijd op verschillende niveaus voor jongens en meisjes uit het Rayon Voorne Putten & Rozenburg. De Tuco bestaat uit twee wedstrijden in Hellevoetsluis en Spijkenisse. Wij hopen op veel inschrijvingen dit jaar, ook van recreatie turners en turnsters. Selectieleden doen sowieso mee, maar moeten zich nog wel inschrijven via het inschrijfformulier.  Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet vóór 29 september a.s.  Voor meer informatie en het inschrijfformulier klik hier

 clubactie

Dit jaar doet WIK weer mee met de Grote Clubactie. Hierbij hebben wij jullie hulp nodig. Door loten te verkopen voor WIK aan je vader, moeder, familie, vrienden, buren enz. kunnen wij nieuwe materialen en toestellen aanschaffen voor in de lessen. Het verkoopboekje s.v.p. vóór 31 oktober 2015 inleveren bij de leiding, maar eerder mag natuurlijk ook. Er is een verrassing…..